V reviji Misteriji je v nadaljevanjih objavljen članek o obsmrtnih doživetjih. Prva dva dela sta bila objavljena v avgustovski in septembrski številki, zadnji pa bo v oktobrski.

Obveščamo vas, da po poletnih počitnicah ne bo več rednih srečanj društva, ki so bila do sedaj vsako prvo sredo v mesecu v prostorih Mladinskega informacijskega centra, Mirje 7, Ljubljana. Srečanja bodo organizirana po potrebi, zainteresirani pa bodo osebno obveščeni. Če želite prejeti obvestilo, nam pišite po elektronski pošti, klasični pošti (na naslov IANDS Slovenija, Mladinski informacijski center, Mirje 7, 1000 Ljubljana), ali pokličite po telefonu (07) 3322 103.

V naši bližini je ustanvljeno še eno društvo IANDS. Gre za madžarsko društvo s sedežem v Budimpešti. Več podatkov je na http://www.iands.org/budapestfoi.html. 14. oktobra pripravljajo na sedežu društva "parapsihološki dan"! Vabljeni tudi zainteresirani Slovenci.

V Ljubljani bo od 17. do 19. oktobra potekala mednarodna konferenca "NEW SCIENCE OF CONSCIOUSNESS". Več o konferenci na http://ai.fri.uni-lj.si/xaigor/conference.html. Pričakujemo zanimive ideje.

 

  Nazaj na vrh strani

 Nazaj na domačo stran IANDS Slovenija