Voščilo
Datum: 31.12.2004
O SGS - About SGS


V letu 2005 vsem obiskovalcem in obiskovalkam SGS želim veliko lepega. Iskreno upam, da novo leto prineslo težko pričakovane spremembe na področju zakonodaje za istospolne partnerje, in da se bomo lahko v Sloveniji počutili varne, sprejete in zaželene.
SREČNO NOVO LETO vam želi webmaster!

Kar se tiče strani, zna leto 2005 prinesti temeljite spremembe. Trenutno o podrobnostih še ne morem govoriti. Medtem pa so nekatere funkcije ali onemogočene ali omejene za zagotavljanje višje varnosti in zasebnosti. Komentarji in javljanje napak so dobrodošli, ampak ker je to projekt enega posameznika, vam hitrega odgovora ne morem zagotoviti.

Na bolj osebni ravni vam lahko zaupam, da je leto 2004 zame - kljub mnogo pozitivnih trenutkov in dogodkov - bolj negativno. Upam, da bo 2005 boljše in na tem bom tudi delal (in ne samo upal).

Če vam je všeč kar vidite tu, mi pošljite kakšno sporočilo. Vedno vas je lepo slišati. Če pa imate možnosti, je zelo cenjena tudi finančna pomoč. Ker sem aktivno vključen v DIH društvo, pomeni podpora le-temu tudi podpora meni in tej strani.

Pa dovolj blebetanja - vse najboljše vam želim!

Andrej,
SGS webmaster

URL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=302