Obroček
Datum: 08.12.2002
Spolnost - Sexuality


Morda se letos ob prihajajočih novoletnih praznikih nikakor ne morete domisliti, kako bi razveselili svoje ljubljeno bitje. Vam manjka ideje za tisto ta-pravo darilce, s katerim bi zadostili prefinjeno izostrenemu okusu vašega partnerja? Če so mu plišasti medvedki in srčki že vrh glave, zakaj bi letos vendarle končno ne poskusili - morda s prstanom?
Boste dejali, da se mi je utrgalo, vendar kljub vsemu vztrajam, da bo vaša ljubezen gotovo prijetno presenečena.

Govorim namreč o »cockringu«, posebnem obročku, namenjenem tistim, ki imajo željo popestriti prijetne večere v dvoje s kakšnim iznajdljivim, koristnim in nenazadnje tudi zabavnim pripomočkom.

Ta simpatični obroček se na svetu dandanes v tisoč in eni varianti proizvaja v tonah, saj njegova priljubljenost raste ne le pri tistih, ki imajo težave z erekcijo (in jim je tak obroček tudi primarno namenjen), ampak se ga - kot zanimivega modnega dodatka, ki intimni odnos obogati s svežino nove domišljije - radi poslužujejo tudi mnogi ostali »seksualci« (naj mi dekleta »z našega faksa« oprostijo).

Princip »delovanja« obročka - pa naj bo kovinski, iz gume, usnja ali želeju podobne snovi - je v bistvu v vseh primerih enak: ko ga nataknete na vašega junaka, bo obroček sprva dovolil vstop krvi vanj, v nabreklem stanju pa ji ne bo dovolil nazaj. Ko ga boste prvič preiskusili, boste presenečeni ugotovili, da vam obroček ne omogoča zgolj daljše in močnejše erekcije, ampak vam vašega junaka naredi tudi občutljivejšega in tako poveča spolni užitek.

Vendar, dragi moji, POZOR! Tako kot se pretiravanje še nikjer ni izkazalo za OK zadevo, velja to še veliko bolj v primeru obročka. Mnogo zalih fantov je že končalo na urgenci z ne zgolj rdečimi lici - in žal utrpelo tudi trajne okvare svojega ponosa.... Žal nesreča nikjer ne počiva; navsezadnje vam sicer lahko tudi sredi sončnega dne na sprehodu po mestnih ulicah pade na glavo opeka... Pa ni kriva ne opeka, ne vaš sprehod, ne sončen dan.

Če se boste torej odločili za nakup obročka, imejte v mislih predvsem velikost lulčka vašega ljubljenega (zato mu boste morali še pred nakupom izmeriti obseg, saj so obročki izdelani prav glede na centimetre), razen če ne kupujete iz maščevalnih namenov. V trgovini s seksualnimi pripomočki ne bo odveč vprašati za nasvet prijaznega/-o prodajalca/-ko, sicer se lahko zgodi, da bo vaš fant nosil obroček bodisi kot prstan, bodisi kot zapestnico.

Poleg ustrezne velikosti je pri uporabi obročka pomemben tudi čas uporabe! Če ste imeli doslej z erekcijo težave, je nevarno, da bi se v valu navdušenja predali divjemu seksu vso noč do jutra, ko bi vas pa že na vse zgodaj žal moral spodaj otipavati tudi kak stari dohtar.

V primeru, da se res zgodi in po nesreči uporabite preozek obroček (v mislih imam kovinske primerke; gumijastega se namreč da enostavno prerezati, usnjenega pa odpeti), poskusite najprej z gelom; če le ta ne pomaga, bi skoraj zagotovo moral vašega poredneža ohladiti led!

Na slikah lahko vidite različne variante obročkov in kako se uporabljajo. Pomembno se je zavedati, da lahko brez strahu uporabljate katerokoli od izvedb, če boste le pazljivi na velikost obročka in čas njegove uporabe.

   

Obilo veselja torej v prihajajočih božično-novoletnih dneh. Vročega ognjemeta z obročkom ali brez! Predvsem pa veliko ljubezni!!!

 

Viri in povezave:
http://ww3.sextoysex.com/sex/start/sex.html?a=goshop
http://www.decki.com/magazin/prstenovanje.htmURL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=161