Moja malenkost
Datum: 29.05.2002
O SGS - About SGS


Nekaj informacij o uredniku teh spletnih strani...

Kaj naj vam povem o sebi?

Visok sem 180 cm in težak okoli 70 kg. Imam zelenomodre oči in (običajno) kratke temnorjave lase. Ime mi je Andrej, moj nickname, ki ga uporabljam na spletu in ircu pa je cuteguy (malo narcistično, priznam). Sicer pa takointako vidite mojo sliko na desni...

Obožujem potovanja, zato precej prostega časa in denarja porabim v ta namen. Nikoli mi ni bilo žal zapraviti denar za potovanja, saj vedno odnesem več kot pa sem vanj vložil. Brez mojega fanta, potovanj in interneta, si svojega življenja sploh ne morem predstavljati. Sem tudi specialist v zapravljanju; denarja pa imam bolj malo zato se ta račun mnogokrat ne izide. Tolažim se s tem, da so v življenju bolj pomembne stvari - ljubezen, prijateljstvo... Poleg oboževanja mojega dragega veliko časa preživim tudi na netu (očitno?); med drugim se namreč ukvarjam tudi z izdelovanjem spletnih strani.

Da so mi fantje bolj všeč sem opazil že zgodaj, zgodaj tudi ekperimentiral z drugimi fanti. Potem pa so ostali počasi začeli dobivati punce, jzt sem pa ostal osamljen (in depresiven). Nikomur nisem mogel zaupati svoje skrivnosti. Nekajkrat sem se javil na oglase iz Oglasnika, pa sem bil predvsem razočaran in nič drugega. Ko pa sem dobil svoj prvi multimedijski PC s povezavo do interneta se mi je življenje malce spremenilo - IRC, NetMeeting, ICQ in ostali programi so bili kot nalašč za sproščanje, pogovarjanje, cyber-sex ipd. Takrat sem tudi ustvaril svoj gejevski email račun, za te strani pa sem ustvaril še enega.

Jezt in lubiŽe lep čas imam stalnega fanta ki je enake starosti kot sem jaz in z njim preživim večino prostega časa. Če je priden, ga vzamem za nagrado s sabo na potovanja, če ni, ga vzamem pa za kazen :) Če vas zanima kje sva se spoznala - Salomonov oglasnik. Ni ravno zelo romantično (tudi najbolj varno ne!), sem pa nadvse srečen da sem ga spoznal. Zelo se imava rada, žal pa se velikokrat tudi skregava, čeprav običajno to ne traja več kot nekaj minut - potem pa sledi objemanje, opravičevanje, poljubljanje, včasih tudi še kaj več (I just love this part).

Če te zanima še kaj, ali pa bi mi rad kaj sporočil, uporabi Kont@kt obrazec.URL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=1