Nakupovanje
Datum: 18.08.2002
O SGS - About SGS


Za vas se trudimo in izbiramo seleckijo najboljših fimov, knjig, in ostalih izdelkov, z gej tematiko. Sedaj lahko te izdelke zase ali za svoje prijatelje tudi naročite online!

Amazon.comV sodelovanju z Amazon.comAmazon.co.uk in TLA video vam ponujamo preverjene kvalitetne izdelke po ugodnih cenah.

Kako izgleda nakupovanje?
1. Na strani SGS izberete stvar, ki vas zanima, ali sledite povezavam na tej strani ter poiščete željeni izdelek.
2. Na strani Amazon ali TLA nato preverite ceno in specifikacije izdelka; preberete pa lahko tudi komentarje in mnenja drugih, ki so že kupili ta izdelek.
3. S klikom na "Add to Shopping Basket" (desno) oz. na podčrtano rdečo ceno dodate željeno blago v svojo nakupovalno košarico.
4. Ko končate z nakupovanjem, kliknete na "View Basket" (zgoraj) oz. na Shopping cart, preverite kaj imate v košarici, in kliknete na "Proceed to Checkout".
5. Naslednja stran zahteva od vas vnos email naslova, zatem pa lahko nakup počasi zaključite. Vnesti je potrebno še naslove in podobne pomembne informacije.
6. Plačila so možna le s kreditnimi karticami, nakupovanje pa je varno, VSI podatki pa zaščiteni, saj celotna zadeva poteka na varnih ter posebej zaščitenih strežnikih.
7. Ko zaključite naročilo in blago res naročite, vam pošljejo potrdilni email, zatem pa lahko celoten proces pošiljanja spremljate prek spletne strani.
8. V primeru zapletov in reklamacij, so vam pripravljeni izdelek zamenjati oz. vam pripisati dobropis za nakup novega.

Razno
1. Ob nakupovanju vam partnerska trgovina izstavi račun, kateri vključuje tudi poštnino (posebna specifikacija). V primeru da slovenski cariniki želijo blago cariniti, pa morate sami plačati carino. To se sicer za kasete, knjige, CDje in podobne izdelke ne dogaja pogosto, za večje artikle pa vam svetujem da se prej pozanimate o stroških carinjenja. Če bi imeli pri nakupovanju kakršnekoli zaplete, se lahko obrnete na naročniško službo Amazona oz. TLA videa.
2. Pri nakupu pri Amazon.com in TLA video preverite format - regijo medijev (predvsem DVD in VHS). Na ameriškem tržišču je v uporabi regija 1, medtem ko imamo pri nas regijo 2. Amazon.co.uk pa prodaja predvsem izdelke iz regije 2. Če nimate ustrezne opreme za predvajanje zapisov v izbranem, vam svetujem da izdelkov ne naročate. (DVD predvajalnike se sicer da odkleniti, videorekorderji pa morajo podpirati predvajanje NTSC formata)
3. Nekaterih izdelkov, naročenih na Amazon.com in TLA video ni moč pošiljati izven ZDA. (To velja še posebej za pornografijo)
4. Če imate možnost pošiljanja izdelkov na naslov v Italiji ali v Avstriji, preverite ali to ne bi bilo za vas ceneje (Slovenija uradno še ni v EU).

 

Prošnja
Ker dobim za vsak nakup minimalno provizijo, vas prosim, če lahko vsak nakup začenjate s povezavo prek moje strani. Vaš postopek nakupovanja bo ostal popolnoma enak, le da bom od tega lahko pokril nekaj stroškov za vzdrževanje strani.
HVALA!

Amazon.com
Amazon.co.uk
TLA videoURL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=42