Dobrodošli na SGS
DIH
Iskanje
  Registracija | Prijava Slovensko  ·  SGS  ·  English  
 Kazalo
· Glavna stran
· Teme
· Galerije slik
· E-kartice
· Citati
· Kont@kt
· Iskanje
· Povezave

 Online
Trenutno je 875 obiskovalec in 0 članov online.

Ste neregistrirani obiskovalec. Lahko se registrirate brezplačno tukaj

 Languages
Izberite jezik:

English English.infected English.infected2016 Slovenian Slovenian.infected Slovenian.infected2016

Z Out in Slovenijo na Sočo
18.08.2002 OIS
Kaj dogaja - Happenings OUT IN SLOVENIJA VABI NA VODNO-ADRENALINSKI VIKEND NA SOČI - 24. in 25. avgusta
(kampiranje + soteskanje + rafting + morda skok z jadralnim padalom)

Naslednji vikend, 24. in 25. avgusta, bomo nabijali adrenalin v posočju. V soboto, 24. avgusta letos! Ob 8. uri se bomo zbrali v Tivoliju in družno odrinili proti Soči. Kdor je brez prevoza naj si poišče prosto mesto v katerem od avtomobilov. S sabo imejte opremo za kampiranje in tudi topla oblačila, ker zna biti ponoči mrzlo.

Do 12. se bomo primajali do kampa v Bovcu, kjer si bomo poiskali prostor, postavili šotore, tradicionalno izvedli vse družinske prepire in se psihično pripravili na pretres. Ob 15. uri se bomo z vodiči odpravili na potok Sušec na soteskanje. Vso opremo, neoprensko obleko, čelado in varnostni jopič, dobimo od organizatorja. Najprej nas čaka vzpon na vrh potoka, ki je (z vso opremo) razmeroma težaven, ko prispemo na vrh nas čakata le še dve uri užitka. Proga je lepo speljana in varna poleg tega ni treba delat nič, samo spustiš se in juhuhu!! Po vrnitvi v kamp bomo imeli piknik in se šli "kameno lice".

V nedeljo ob 10. uri se bomo odpravili na rafting, spust z gumijastim čolnom po Soči. Verjamem, da bomo imeli še dovolj moči in želje po kričanju. Vode bo zagotovo dovolj. Sledi povratek v kamp, kosilo, pospravljanje in povratek domov. Vreme bo sončno in vroče. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32 stopinj Celzija, najnižje jutranje pa od 12 do 17. Morda bomo uspeli pripraviti tudi skok z jadralnim padalom, če bo koga zanimalo.

CENE: Soteskanje na potoku Sušcu stane 8000 SIT/osebo, rafting 7000 SIT/osebo. Skupine dobijo popust od 5 - 10 %, če nas bo 30 pa 15 % popusta. V primeru nizkega vodostaja priporočajo spust z mini raftom ali spust s kajakom z inštruktorjem. Kampiranje stane ca 1000 SIT/osebo (če se prav spomnim ni treba posebej plačati ničesar drugega; šotor, avto, čoln, rolerji). V kampu je tudi restavracija z dobro hrano.

Kdor hoče z nami naj pokliče 041 562 375 ali pošlje SMS ali piše na outinslovenija@yahoo.com. Prijave že dežujejo!

Pozdrav,
Renato,
Out in Slovenija


 
 Ocena članka
Povprečna ocena: 0
Št. glasov:: 0

Vzemite si prosim trenutek in ocenite članek:

odlično
zelo dobro
dobro
povprečno
slabo Opcije

 Natisni  Natisni

 Pošlji  Pošlji


Glavna stran  ·  Teme  ·  Vaš račun  ·  Predlagaj objavo