Dobrodošli na SGS
Stop discrimination
Iskanje
  Registracija | Prijava Slovensko  ·  SGS  ·  English  
 Kazalo
· Glavna stran
· Teme
· Galerije slik
· E-kartice
· Citati
· Kont@kt
· Iskanje
· Povezave

 Online
Trenutno je 47 obiskovalec in 0 članov online.

Ste neregistrirani obiskovalec. Lahko se registrirate brezplačno tukaj

 Languages
Izberite jezik:

English English.infected English.infected2016 Slovenian Slovenian.infected Slovenian.infected2016

Podprite slovenske predstavnike v Avstraliji
30.08.2002 andrej
Kaj dogaja - Happenings Viki in Mitja se odpravljata na gejevske igre, ki bodo potekale novembra v Avstraliji (Sydney). Ker sta edina uradna predstavnika Slovenije, je edino prav, da ju podpremo - tokrat tudi finančno. Prosim preberite in ukrepajte!


Živjo vsi,

Kot že celo leto trobiva, se v kratkem odpravljava na Gay games v Sydney. Do odhoda je še samo dva meseca, tako da sva ta teden začela s pripravami za udeležbo na malem maratonu. (Jast mam že krvav žulj, tako da sem moral en trening preskočiti!)  Bolj hrabra, zaradi uspešnega testa v Radencih, bova zdaj dva meseca dirjala po PST-ju okrog Ljubljane, v upanju, da bova novembra  dovolj solidno zastopala OIS, slovenske geje in lezbijke (četudi nobeden od naju še nima t.i. lezbične kondicije) in seveda našo ljubo, gejem prijazno Slovenijo.

Tudi prijavljena sva že dobre pol leta, letalski karti in prenočišča so rezervirani, tako da smo na dobri poti do uresničitve najine želje. Manjka samo še nekaj: denar! Žal ga za kritje stroškov letalske karte, bivanja, raznih vstopnin in hrane... še vedno ni dovolj. (Zapovrh so v Sydneyju med športnimi igrami se drastično dvignili cene. Prasci!) Zato sva se z Vikijem odločila, da bova za pomoč zaprosila morebitne sponzorje in donatorje.

Če ima kdo kakšno idejo, katera organizacija oz. podjetje bi bilo godno za kak tisočak, na plan z imeni. Seveda je dobrodošla tudi vsaka donacija. Če imate kakšno idejo, ali pa bi prispevali kak cekin v najin šparouček, mi prosim odpišite ali pa pokličite na 031 634 987.

Mitja
mitja_blazic@hotmail.com
http://www.outinslovenija.com


 
 Ocena članka
Povprečna ocena: 3
Št. glasov:: 2


Vzemite si prosim trenutek in ocenite članek:

odlično
zelo dobro
dobro
povprečno
slabo Opcije

 Natisni  Natisni

 Pošlji  Pošlji


Glavna stran  ·  Teme  ·  Vaš račun  ·  Predlagaj objavo