Dobrodošli na SGS
Pamet v roke, kondom na glavo!
Iskanje
  Registracija | Prijava Slovensko  ·  SGS  ·  English  
 Kazalo
· Glavna stran
· Teme
· Galerije slik
· E-kartice
· Citati
· Kont@kt
· Iskanje
· Povezave

 Online
Trenutno je 49 obiskovalec in 0 članov online.

Ste neregistrirani obiskovalec. Lahko se registrirate brezplačno tukaj

 Languages
Izberite jezik:

English English.infected English.infected2016 Slovenian Slovenian.infected Slovenian.infected2016

Razmerja s poročenimi moškimi
23.10.2002 maribor2000
Splošne informacije - General Info V življenju sem že večkrat naletel na poročenega moškega in lahko rečem, da so si zelo različni. Pri nekaterih žene vedo zanje, se pa večinoma najdejo tisti pri katerih se to skriva, pred vsemi, tudi pred seboj bi skrili svojo nagnjenost.

Zakaj pišem o tem, preprosto, vsem tem, ki so poročeni zamerim eno samo lastnost, da so se v večji meri vsi poročili zato, da prikrijejo svoje nagnjenje do moških. Če imaš rad moške potem bodi z njimi, ne pa da se pred sorodniki, sodelavci, prijatelji skrivaš za ženo, ki pa ničesar ne sluti ali pa če že sluti raje tiho molči, dokler se ne najde kakšen mlad fant, kateremu se prveč zaupaš in te izsiljuje. Kasneje, ko pa ne pristaneš na njegovo izsiljevanje, pa gre vse povedati ženi.

Takrat, ko žena izve pa nobeden od teh poročencev ne prizna, da je sam kriv za to nastalo situacijo, temveč obtožuje vse druge. Seveda jaz tega nisem še nikoli naredil, sem pa bil jezen, ko se mi je kateri potožil glede tega. Kaj sem naredil, povedal sem mu: "Sam si si kriv, zakaj pa se skrivaš, varaš ženo, lažeš otrokom itd..."

Nazadnje lahko rečem samo, dajte no spametujte se, če res ni nujno, da se poročite potem se raje ne, ker boste kasneje sami trpeli, pa še žena in otroci, če jih boste imeli. Paktično boste zasrali življenje lepemu številu ljudi in vprašajte se, se splača - sami veste da ne.

Seks s takimi moškimi je lahko lep, vendar se najdejo takšni, ki imajo zadržke in v takega sem bil zaljubljen, ki je vse mogoče obljubljal in ničesar izpolnil, nazadnje sem ga nekam poslal, se obrnil in začel s teškimi mukami na novo!

To pa je zavedno slovo od njega!!!!!


 
 Ocena članka
Povprečna ocena: 2.5
Št. glasov:: 4


Vzemite si prosim trenutek in ocenite članek:

odlično
zelo dobro
dobro
povprečno
slabo Opcije

 Natisni  Natisni

 Pošlji  Pošlji


Glavna stran  ·  Teme  ·  Vaš račun  ·  Predlagaj objavo