Razmerja s poročenimi moškimi
Datum: 23.10.2002
Splošne informacije - General Info


V življenju sem že večkrat naletel na poročenega moškega in lahko rečem, da so si zelo različni. Pri nekaterih žene vedo zanje, se pa večinoma najdejo tisti pri katerih se to skriva, pred vsemi, tudi pred seboj bi skrili svojo nagnjenost.

Zakaj pišem o tem, preprosto, vsem tem, ki so poročeni zamerim eno samo lastnost, da so se v večji meri vsi poročili zato, da prikrijejo svoje nagnjenje do moških. Če imaš rad moške potem bodi z njimi, ne pa da se pred sorodniki, sodelavci, prijatelji skrivaš za ženo, ki pa ničesar ne sluti ali pa če že sluti raje tiho molči, dokler se ne najde kakšen mlad fant, kateremu se prveč zaupaš in te izsiljuje. Kasneje, ko pa ne pristaneš na njegovo izsiljevanje, pa gre vse povedati ženi.

Takrat, ko žena izve pa nobeden od teh poročencev ne prizna, da je sam kriv za to nastalo situacijo, temveč obtožuje vse druge. Seveda jaz tega nisem še nikoli naredil, sem pa bil jezen, ko se mi je kateri potožil glede tega. Kaj sem naredil, povedal sem mu: "Sam si si kriv, zakaj pa se skrivaš, varaš ženo, lažeš otrokom itd..."

Nazadnje lahko rečem samo, dajte no spametujte se, če res ni nujno, da se poročite potem se raje ne, ker boste kasneje sami trpeli, pa še žena in otroci, če jih boste imeli. Paktično boste zasrali življenje lepemu številu ljudi in vprašajte se, se splača - sami veste da ne.

Seks s takimi moškimi je lahko lep, vendar se najdejo takšni, ki imajo zadržke in v takega sem bil zaljubljen, ki je vse mogoče obljubljal in ničesar izpolnil, nazadnje sem ga nekam poslal, se obrnil in začel s teškimi mukami na novo!

To pa je zavedno slovo od njega!!!!!URL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=144