Napake, ki jih ne smete delati
Datum: 28.04.2003
Splošne informacije - General Info


Glede na to, da živim v majhnem mestu kjer je spoznati da te zanimajo fantje, še dodatna obremenitev lahko podam par nasvetov, na katerih bi jaz, če bi jih le takrat imel, ne poskušal vzeti sebi življenja 3. oktobra lani, ko me je fant pustil na cedilu (sicer me je pustil že v začetku maja), potem ko sem ga z dna zvlekel nazaj v življenje. Namreč dobil si je punco in mi rekel, da je gay life too hard. Kdove zakaj, potem vseeno hodi še k meni na obiske... No pustimo to...

Najprej vam povem vsem, da je bil poskus resen in sicer z intoksikacijo avtomobilskih izpušnih plinov alias CO-ogljikovega monoksida.

Po čudežu sem preživel, in od začetka oktobra pa do začetka novembra sem bil v psihiatrični bolnici v Idriji, in sicer ne zato ker se mi je zmešalo, ampak ker CO povzroči popolno izgubo spomina za približno 1-3 mesece.

S fantom sem bil skupaj 5 let, moram poudariti, da je bil mlajši od mene. Ko sva začela sva bila oba mladoletna. On 13, jaz pa 17 let.

To je hiter rezime, sedaj pa 3 glavne nasvete, ki vam bodo če se jih boste le zmogli držat, precej pomagali:

1. NIKOLI ne reci svoji ljubezni, da je nisi vreden
2. NIKOLI ne vzbujaj svoji ljubezni občutkov krivde
3. NIKOLI ji ne reci ne za stvari, ki veš da so ti všeč

Naredil sem veliko napak, ki jih se danes obžalujem, kljub temu, da sva že celo leto narazen... No da nadaljujem, sedaj smo že 28.aprila, in je natanko 1 leto odkar me je pustil. Še dandanes se pobiram in nikoli si ne bom odpustil napak, ki so me stale popolne ljubezni. Sedaj pa gradim zopet vse znova...

To bi bilo to, in hvala za posluh.URL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=222