OIS: Napovednik za junij 2003
Datum: 01.06.2003
Kaj dogaja - Happenings


Ob nedeljah, 01., 08., 15. in 29. junija: plavamo na Fakulteti za šport v Ljubljani; aktivnost pripravlja Renato; pripravljamo se na plavalni turnir, ki bo od 20. do 22. junija v Utrechtu na Nizozemskem.
Ob ponedeljkih in petkih: rekreativni tek po Poti spominov in tovarištva (po dogovoru tudi kje drugje) v Ljubljani; da ne boste na stezi sami pokličite 041 562 375.
Sobota, 07. junij: kolesarjenje po Ljubljanskem barju - odkrivanje skritih lepot okolice in spust do Iškega vintgarja ob vročem vremenu; aktivnost pripravlja Robin.
Petek, 20. junija: udeležba na Paradi ponosa 2003 v Ljubljani.
Torek 17. junij - sreda 25. junij: udeležba na plavalnem turnirju v Utrechu na Nizozemskem.

Vmes po inspiraciji: hitri popoldanski skoki na okoliške »kuclje«, kolesarjenje, badminton, tenis, fitness, plavanje, tek, sprehod...

Dodatno obvestilo: Ker je junij izpitno obdobje so fiksne aktivnosti Out in Slovenije nekoliko okrnjene. Še vedno pa je morje možnosti za sprotne, improvizirane rekreativne podvige. Če imate torej kakšne športne želje in si želite družbe, pošljite nam elektronsko sporočilo ali pa SMS. Gotovo se vam bo kdo pridružil!

In kaj sledi... V poletnih mesecih med drugim pripravljamo: izlet v Gardaland, tabor s smučanjem na vodi v Poreču, planinski tabor v naših vršacih, ektremnovodnošportne podvige na slovenskih rekah, pohod na Triglav, zanimive kolesarske izlete po vsej Sloveniji... Prihodnje leto gremo na Eurogames v Muenchen, leta 2006 pa VSI NA GAY GAMES 2006 v Montreal!

Če ste za naše podvige, ali pa če se vam samo malo miga, pridružite se nam!

DODATNE INFORMACIJE:
www.outinslovenija.com,
• elektronski naslov: outinslovenija@yahoo.com,
• na naši spletni strani se lahko vpišete na elektronski seznam in sproti vas bomo seznanjali z vsemi aktivnostmi,
• telefon: (041) 562 – 375,
• pišite nam na:
OUT IN SLOVENIJA
Kašeljska 121
SI-1260 Ljubljana-Polje.

OUT IN SLOVENIJAURL članka je:
http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?name=News&file=article&sid=230