Dobrodošli na SGS
Cepi se!
Iskanje
  Registracija | Prijava Slovensko  ·  SGS  ·  English  
 Kazalo
· Glavna stran
· Teme
· Galerije slik
· E-kartice
· Citati
· Kont@kt
· Iskanje
· Povezave

 Online
Trenutno je 60 obiskovalec in 0 članov online.

Ste neregistrirani obiskovalec. Lahko se registrirate brezplačno tukaj

 Languages
Izberite jezik:

English English.infected English.infected2016 Slovenian Slovenian.infected Slovenian.infected2016

Eurogames 2004
16.07.2003 re
Kaj dogaja - Happenings 9. gejevske in lezbične športne igre Eurogames bodo v Münchnu v Nemčiji od 29. julija do 1. avgusta 2004. Vsak se lahko prijavi za največ dva različna športa in za tri discipline na dan. Prijavnina za člane EGLSF (European Gay and Lesbian Sport Federation) je 68 eurov, za ostale 78 eurov, za drugi šport 10 eurov. Obiskovalci (tisti, ki ne tekmujejo) lahko koristijo paket »La Ola« za 35 eurov, s katerim imajo prost vstop na vse športne prireditve, na otvoritveno in zaključno slovesnost, vključuje pa tudi karto za javni prevoz.

Prijavimo se lahko za tekmovanje v naslednjih športih: Aerobika, streljanje z zračno puško (10m), badminton (4 kategorije: začetniki, dobri, zelo dobri, vrhunski), košarka, odbojka na mivki, dvigovanje uteži, bovling, navijanje (cheerleading), šah, standardni in LA ples, sabljanje, prosto plezanje, golf, rokomet, karate in borilne veščine, "line dance" (skupine 5 - 12 oseb), veslanje, nogomet, squash, plavanje, namizni tenis, tenis, atletika 100m, 400m, 1500m, 5000m, 10km, polmaraton, 200m, 800m, skok v višino, skok v daljino, met krogle), triatlon (plavanje, kolesarjenje, tek), odbojka, rokoborba. Kot vidite, sami topli športi, tako da ne bo težko izbrati.

Na voljo nam je tudi "Outreach program", kar pomeni, da organizator krije stroške prijavnine, vstopnice za prireditve, vozovnice za javni prevoz, bone za prehrano in cenejše ali brezplačno bivanje.

Out in Slovenija bo tam.

Več informacij: http://2004.eurogames.info


 
 Ocena članka
Povprečna ocena: 3.33
Št. glasov:: 3


Vzemite si prosim trenutek in ocenite članek:

odlično
zelo dobro
dobro
povprečno
slabo Opcije

 Natisni  Natisni

 Pošlji  Pošlji


Glavna stran  ·  Teme  ·  Vaš račun  ·  Predlagaj objavo