Dobrodošli na SGS
Pamet v roke, kondom na glavo!
Iskanje
  Registracija | Prijava Slovensko  ·  SGS  ·  English  
 Kazalo
· Glavna stran
· Teme
· Galerije slik
· E-kartice
· Citati
· Kont@kt
· Iskanje
· Povezave

 Online
Trenutno je 72 obiskovalec in 0 članov online.

Ste neregistrirani obiskovalec. Lahko se registrirate brezplačno tukaj

 Languages
Izberite jezik:

English English.infected English.infected2016 Slovenian Slovenian.infected Slovenian.infected2016

Življenje!
07.10.2003 askrab
Splošne informacije - General Info Človek naj živi v harmoniji s samim seboj, z naravo in okoljem, tako da lahko goji fizično, umsko,družbeno in duhovno zdravo življenje, ter skuša spoznati Boga. Pozitivno pomeni ljubiti Boga, se mu približati, ga čutiti in videti v stvarstvu…

Če naše misli delujejo pozitivno, se njegove frekvence razširijo, kadar pa so naše misli negativne, se poveča negativno vibracijsko polje. Drži da lahko našo energijo obrnemo v dobro in slabo. Nekdo nekaj zgradi, mu sosed ali bližnji zruši zaradi zavisti ali ljubosumja.

Menim, da moramo težiti k temu, da stojimo nad umetno ustvarjenimi razlikami v kulturnem, nacionalnem, razrednem in verskem pogledu, ter se trudimo, da nikogar ne obsojamo. Se pa rado zgodi - le zakaj? Tukaj se nam velikokrat lomijo kopja. Vedno moramo paziti, da s svojo energijo koga ne prizadenemo. Vibracije, ki jih oddajamo, krožijo v univerzumu, dokler se nekega dne ne vrnejo k nam.

Prijatelji vse, kar se nam zgodi, ima svoj vzrok v nas samih, naših preteklih dejanjih. Čemu pravimo sreča, nesreča, veselje ali trpljenje, je naša usoda - karma, ki obstaja v našem vibracijskem polju in nikjer drugje. Z negativnim žarčenjem privlačite negativno energijo-temo, trpljenje, nizko zavest.

Prijatelj to je naš tovor, ki ga moramo prenašati med našim popotovanjem na naši lepi zemljici in skozi univerzum. Prijatelji, če se pa združite s svetlimi pozitivnimi vibracijami - ljubeznijo, predanostjo, razumevanjem, sočutjem se približujete Bogu - to je pot v pravi vaš dom…

Ljubite in boste resnično ljubljeni - ta želja pa je v vsakem človeku. Kar bomo sejali, to bomo želi, kruto a tako resnično. Če sadiš trnje, ne moreš pričakovati cvetlic.

Dragi moji prijatelji še nekaj bi vam iz srca rad položil na vaše srce. Vsako sekundo poizkušajte pozitivno izkoristiti in ne izgubljajte časa z nepomembnimi stvarmi. Ne dovolite si, da vas omejuje verski, nacionalni ali družbeni predsodki.

Posameznik se skozi mnoga življenja bori, teži za svetlobo, pozitivno energijo. Človekova zavest se čisti, širi in posveti z molitvijo, meditacijo in dobrimi deli. Tukaj pa je že problem, da bi znali za koga, ki nas prizadene narediti nekaj dobrega plemenitega. Potrebno je odpustiti drugemu, če nas rani v naše srce. Pa dostikrat rečemo saj mu nisem nič naredil – ne, ne bom mu odpustil …

Tukaj smo že padli na izpitu šole življenja, ja treba je biti dober Samarijan. Če poizkušamo posnemati kozmično ljubezen se najprej razvijemo v božansko in končno v kozmično zavest. Ja res je, da če se posamezna vibracija ne stopi z višjo energijo, tavamo po celem kozmusu milijone let…

Mi posamezniki smo drobni žarki v kozmusu. Kot kapljica v morju, zelo, zelo mali. Ostanite zibelki svoje vere. Pazite na naravo in naravne dobrine. Ljubite vsa bitja z vsem srcem, tako kot sami sebe. Vsem želim, da najdete čimprej pot domov in vse dobro.


 
 Ocena članka
Povprečna ocena: 3.75
Št. glasov:: 16


Vzemite si prosim trenutek in ocenite članek:

odlično
zelo dobro
dobro
povprečno
slabo Opcije

 Natisni  Natisni

 Pošlji  Pošlji


Glavna stran  ·  Teme  ·  Vaš račun  ·  Predlagaj objavo