Dobrodošli na SGS
DIH
Iskanje
  Registracija | Prijava Slovensko  ·  SGS  ·  English  
 Kazalo
· Glavna stran
· Teme
· Galerije slik
· E-kartice
· Citati
· Kont@kt
· Iskanje
· Povezave

 Online
Trenutno je 73 obiskovalec in 0 članov online.

Ste neregistrirani obiskovalec. Lahko se registrirate brezplačno tukaj

 Languages
Izberite jezik:

English English.infected English.infected2016 Slovenian Slovenian.infected Slovenian.infected2016

SGS: Splošne informacije - General Info

 Nova sezona
Splošne informacije - General Info Pričetek novega šolskega leta in bližajoči se start novega študijskega leta oznanjata kot običajno pričetek nove sezone aktivnosti tudi na GLBTIQ sceni. Aktivnosti ponujajo društva in organizacije od Pomurja, Maribora, Ljubljane pa tja do Kopra, dočakali pa smo tudi nov slovenski gejevski mesečnik - 1XY.
Napisal andrej - 17.09.2005 (10471-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Zakonodaja
Splošne informacije - General Info Slovenske poslanke in poslanci so 22. junija sprejeli zakonodajo o istospolnih partnerstvih. Žal je zakon zelo diskriminatoren in ne zagotavlja minimalnih pravic istospolnim parom.
Napisal andrej - 28.06.2005 (10271-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Projekt Enake možnosti
Splošne informacije - General Info Študentska organizacija univerze v Ljubljani (ŠOU) izvaja skupaj s partnerskimi organizacijami projekt o enakih možnostih, s katerim želijo vzpodbuditi mlade k aktivnemu prispevanju k enakosti v družbi, s posebnim poudarkom na področju dostopnosti visokega šolstva. Osredotočili so se predvsem na enakost med spoloma, enakostjo istospolno usmerjenih in enakostjo etničnih skupin.
Napisal andrej - 24.05.2005 (9690-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 1. december
Splošne informacije - General Info Leto je spet naokoli in tukaj je spet 1. december - svetovni dan boja proti AIDSu. Žal so medijske kampanje aktivne predvsem enkrat letno, nevarnost okužbe z virusom HIV in AIDSom pa je prisotna vse leto. Kljub občutku, da se o bolezni govori dovolj, pa je vsako leto več okužb, tudi v Sloveniji (ki sicer še vedno velja za nizko-nevarno državo), kar pomeni, da sporočilo očitno še ne pride do nas. Izobrazite se in bodite varni!
Napisal andrej - 01.12.2004 (9642-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Duhovnost, misticizem in okultizem
Splošne informacije - General Info 1. SPLOŠNO

Šamanska tradicija počiva na izjemnosti in nenavadnosti in to tako v Ameriki , v Indiji, na Kitajskem... Ekskluzivno gejevsko vlogo so cenili kot nekaj spiritualnega. Mnogo gejev je postalo šamanov.

V Indiji, Egiptu in Grčiji je obstajalo učenje, da se je Univerzalni duh prvič manifestiral kot Združeno bitje, tako da je vključeval tudi homoerotičnost... Indijci so v homoseksualnosti videli znak duhovno razvite osebe. Tudi na Kitajskem je bila, kot bomo videli, doktrina jin-jang povezana s homoseksualnostjo.
Napisal soly - 22.11.2004 (12638-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Posebna številka Legebitrinih oznanil
Splošne informacije - General Info

To poletje bo ob sprejemanju zakona o istospolnih partnerstvih izšla posebna številka Legebitrinih oznanil. Sestavljena bo iz kratkih prispevkov istospolno usmerjenih in znanih ljudi z različnih področij.
Vljudno vas naprošava za sodelovanje. Bi lahko do 15. junija 2004 napisali do ene strani dolg sestavek (lahko tudi krajši). Iztočnica je zakon o istospolnih partnerskih zvezah, vendar naj vas to ne zameji pri pisanju. Pišete lahko o čemerkoli v povezavi z istospolno usmerjenostjo.

Napisal andrej - 12.06.2004 (9140-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Za enake možnosti
Splošne informacije - General Info Nevladne organizacije DIH - Društvo za integracijo homoseksualnosti, Društvo prijateljev Legebitre, Škuc LL, Škuc Magnus in Škuc Roza Klub so na poslance, poslanke ter vodje poslanskih skupin minuli teden naslovile poziv, naj splošno razpravo o predlogu zakona o istospolni partnerski zvezi uvrstijo na dnevni red junijskega zasedanja državnega zbora, poslanske skupine pa so ob tem pozvali tudi na srečanje z njimi.
Napisal andrej - 30.05.2004 (15492-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Eurogames 2004 - Muenchen
Splošne informacije - General Info Vsi, ki bi želeli letošnje počitnice preživeti malce drugače - pestro, športno obarvano in predvsem zelo zanimivo, morate prebrati vabilo v nadaljevanju. Društvo DIH vas namreč vabi, da se jim od 29. julija do 1. avgusta pridružite na sodelovanju na največji športno-družabno obarvani GLBT prireditvi v Evropi.
Napisal andrej - 20.02.2004 (9440-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Prosim podpišite peticijo
Splošne informacije - General Info V nadaljevanju vam predstavljam okvirno besedilo t.i. Brazilske resolucije in vas pozivam, da jo podpišete. Vaša podpora je pomembna, saj bo tudi odziv velik faktor pri sprejemu resolucije.
Napisal andrej - 28.01.2004 (9342-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

 Pet novoletnih resolucij
Splošne informacije - General Info Ker je začetek novega leta velikokrat povezan s postavljanjem novih ciljev in sklepanjem novih resolucij, sem pripravil tudi izbor petih resolucij, ki so po mojem mnenju vredne, da se po njih ravnamo. V vas, dragi obiskovalki in obiskovalke, pa verjamem, da jih boste tudi udejanjili.
Napisal andrej - 02.01.2004 (9369-krat prebrano)
Preberi... | Natisni  Pošlji

58 člankov (6 strani, 10 člankov na stran)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]
 World Gay News
·301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

" target="new">301 Moved Permanently

preberi...

Glavna stran  ·  Teme  ·  Vaš račun  ·  Predlagaj objavo