HEJ, TIFFANY JE TU!!!

Odprla so se vrata naše nove Tiffany. Ker vsakdo pomisli najprej na pizzerijo, vas obveščam, da sicer pizzerija ni, je pa prenovljen klub za novopečene geje in lezbijke!. Ta nova vrata so odprta vsak dan od 21.00 do 24.00, srede so rezervirane za geje, četrtki za lezbijke, petki in sobote se seveda podaljšajo na željo gostov in gostij tudi po 24.00, nedelje pa so bolj ogrevalne zadeve za nedeljski gay time v klubu K4. Kakšni so občutki po približno dvomesečnem obiskovanju naše Tiffany? Dragi moji, nič presunljivega se ni zgodilo.

Otvoritev (19.04.1997) je bila precej mirna; nekje v daljavi so se odpirali šampanjci in naš novi prenovitelj je bolj ali manj živčno skakljal od enega do drugega obiskovalca in se trudil, da bi bili prav vsi zadovoljni. Ne rečem, klub je prenovljen z občutkom za prostor in tudi nove prezračevalne naprave nam bodo prišle prav, toda preljubo občinstvo, kaj se bo zgodilo z našim edinim (za enkrat) klubom za lezbijke in geje??

Klubsko vzdušje počasi bledi, kakor cigaretni dim zaradi tistih velikih "propelerjev" na stropu: Vprašanje je, ali se lezbijke in geji družimo zaradi skupnih interesov in si vsake toliko časa zaželimo res kaj "našega" v klubu, ali pa da spijemo na mesec kakšno pivo in nas potem ni za kakšen mesec več na sceni? Za reklamo je bilo poskrbljeno, saj smo si privoščili celo majice z napisom Tiffany, ki so bile ročno poslikane (kje ste ljudje z majicami, na plan??!!)

Mislim, da je potrebno takemu občinstvu, kot smo mi, ponuditi kaj pestrejšega in zanimivejšega, kajti to je poleg kluba K4 edini prostor, kjer se lahko pošteno sprostimo, si ogledamo kakšen fiilm, "udarimo" kakšen ping pong in podobne zadeve. Mogoče se motim in če se, me prosim ustavite v vsem tem nalaganju in teženju. Kot ponavadi se lahko na nas obrnete preko pošte: Revolver, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana s pripisom "Tiffany".

Poletje je tukaj in mogoče bomo doživeli večji razcvet dogajanj in pustolovščin v prenovljenem klubu Tiffany na Metelkovi. Srečno Tiffaniji in Tiffanike.

MAVRA

REVOLVER, revija za kulturna in politična vprašanja (revija s homoerotičnim nabojem). ISSN 1318-2668. Založnik: ŠKUC, Kersnikova 4, Ljubljana. Odgovorni urednik: Brane Mozetič. Sourednica: Suzana Tratnik. Naslov uredništva: Revolver, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana.
© Revolver, 1997. Vse pravice pridržane. Ponatis celote ali posameznih delov revije je dovoljen samo s pismenim privoljenjem založnika.
Objava piscev, fotografov, modelov, reklamerjev ali drugih oseb in organizacij ne izpričuje njihove seksualne usmerjenosti.