Iščemo sponzorje za Gay Games 2002 v Sydneyu

Na Gay Games, ki bodo od 2. do 9. novembra v Sydneyu v Avstraliji, bosta šla tudi dva člana skupine Out in Slovenija. Ker bo udeležba draga, prosita za finančno pomoč. Pismo objavljamo v celoti:

Živjo,

Kot gotovo veste, bomo pri Out in Sloveniji novembra organizirali prav posebno aktivnost: dva predstavnika, Viki in Mitja, se bova odpravila zastopati naše barve na Gay Games v Sydney. Kot kaže, bova od več kot 12.000 prijavljenih, edina iz Slovenije, četudi smo se vse leto trudili, da bi še koga privabili.

Do odhoda je samo še dva meseca, tako da sva ta teden začela s pripravami za udeležbo na malem maratonu. Prijavljena sva že dobre pol leta, letalski karti in prenočišča so rezervirani, tako da smo na dobri poti do uresničitve najinih načrtov.

Manjka samo še nekaj: denar! Žal ga za kritje vseh stroškov še vedno ni dovolj. Za nameček, pa so v Sydneyju med športnimi igrami vse skupaj se drastično podražili (prasci!). Posebej je v finančni negotovosti študentski del ekipe, torej jaz, Mitja. Zato sem se odločil, da bom za pomoč zaprosil morebitne sponzorje
in donatorje.

Če ima kdo kaksno idejo, katera organizacija oz. podjetje bi bilo pripravljeno prispevati kak tisočak, na plan z imeni. Seveda je dobrodošla tudi vsaka donacija posameznikov in posameznic. Vsakega tolarja bom vesel. Če imate kaksno idejo, ali
pa bi prispevali kak cekin, mi prosim pišite na naslov mitja.blazic@email.si.

Pozdrav, Mitja!

OUT IN SLOVENIJA

Comments are closed.