Spremembe v klubu Monokel

Klub Monokel obvešča, da je spremenil obratovalni čas, in opozarja, da v maju uvaja članske izkaznice.

Klub MONOKEL obvešča članice:

Klub je nekoliko spremenil obratovalni čas:

ob četrtkih bo Monokel odprt samo v primeru predhodno najavljenih programskih večerov (predavanj, pogovorov, literarnih večerov itn.)

ob petkih bo odprt tako kot doslej, od 21. ure naprej

ob sobotah pa od 22. ure naprej, vstop samo za ženske

Klub Monokel v maju za svoje redne obiskovalke uvaja članske izkaznice, ki jih dobite pri šanku za celoletno članarino 500 SIT. Spodbujamo vas, da si čimprej nabavite članske, sicer brez njih vstop ne bo več mogoč, tudi na šanku bodo postreženi samo tisti, ki bodo svoje članstvo izpričali s člansko izkaznico.

Članske izkaznice ponovno uvajamo iz več razlogov. Prvi razlog so zahteve poslovanja klubov, ki morajo imeti redno članstvo. Drugi razlog je varnost obiskovalk in osebja v klubu, zlasti pred vpadi nasilnih in zateženih naključnih obiskovalcev. Tretji razlog je prijetno in sproščeno počutje lezbijk v edinem lezbičnem klubu v Sloveniji.

Članska izkaznica ni prenosljiva. V primeru neprimernega obnašanja članic v klubu (razbijanja, pretepanja in podobno) si klub pridržuje pravico, da člansko izkaznico odvzame.

Ob vpisu lahko pustite svoj mail naslov, na katerega vas bomo obveščale o prireditvah in dogodkih v klubu in širši lezbični sceni. Klub Monokel bo ob posebnih prireditvah (otvoritve razstav in podobno) in večerih odprt tudi za zunanje (nečlanice in nečlane). Klub si prav tako pridržuje pravico in možnost, da v klub dovoli vstop samo ženskam.

Vsa dodatna pojasnila lahko dobite pri prostovoljkah v samem Monoklu.

Želimo vam prijetno počutje!

Comments are closed.