Vodič po slovenski G&L sceni

ŠKUC Magnus vas vabi k sodelovanju pri posodobitvi vodiča po slovenski gejevski in lezbični sceni:

Spoštovani,

pri Magnusu smo se odločili, da ažuriramo in razširimo podatke za gejevski in lezbični vodič po slovenski G&L sceni za objavo na spletnih straneh in v obliki zloženke za turiste, tako kot to delajo vsa druga evropska mesta.

Prosimo vas, da nam pomagate s svežimi podatki, kje se trenutno kaj dogaja.

Natančen vodič bo v veliko pomoč vsem, ki iščejo družbo ali zabavo, vsem turistom, ki obiščejo Slovenijo, potrebujemo pa ga tudi, da ga posredujemo najbolj znanemu vodiču po svetovni G&L sceni SPARTACUS, kjer so sedaj objavljeni skopi in netočni podatki.

V poštev pridejo vsi bari, kavarne, klubi, restavracije, trgovine, plaže, savne, štrik placi, hoteli, toplice, storitve, kulturni, zabavni, športni dogodki, festivali in tako naprej.

Na kratko opišite, kaj se tam dogaja, kaj nudijo, kdo se tam zbira, ali je lokal samo za geje, ali je mešan, ali je “gay friendly”.

Z omembo v našem vodiču lahko tudi lansiramo kak lokal ali trgovino, mesto zbiranja in podobno, kjer se do sedaj nismo zbirali, pa bi se lahko.

Za podlago naj vam služi obstoječi vodič na teh spletnih straneh, ki ga je treba dopolniti. Hkrati vas vabim, da si ogledate vodič po kakšnem večjem evropskem mestu, da dobite še kako idejo.

Prosimo vas, da svoje informacije posredujete na skucmagnus@hotmail.com.

Za sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Comments are closed.