Labris Royal Night Party

Gaja Kafe ponosno predstavlja Labris ROYAL NIGHT party

Ko si boste spočile od veselega decembra in že pozabile na vso radost skoka v novo leto, vas vabimo, da se nam še enkrat pridružite pri nepozabnem dogodku

Labris ROYAL NIGHT party

V vašem koledarčku naj bo lepo označen datum 13.1.2007 (upamo, da smo dovolj zgodnje z obvestilom in da za ta dan še nimate načrtov). Zabave, ki bo trajala od 21ih do jutra, vsekakor ne smete zamuditi.

Za okroglih 1.920 SIT – 8 EUR (pri čemer je v to ceno všteta konzumacija 1.200 SIT – 5 EUR) se nam lahko pridružite v prijetnem lokalu v Ljubljani. Cene so preračunane po centralnem paritetnem tečaju 1 EUR = 239,64 SIT.

Zabava je namenjena izključno ženskam – vseh starosti in vseh spolnih usmeritev.

Poskrbljeno za vse – na vas je samo, da pridete z obilico dobre volje in sodelujete v druženju. Na zabavi fotografiranje ni dovoljeno.

Vstopnina se plača vnaprej preko elektronske banke ali položnice (do 11.1.2007 24.00h) ali na dan dogodka pri vhodu. Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da se na party vnaprej prijavite s plačilom vstopnine.

Več informacij glede lokacije, načina plačila in vsega, kar vas zanima, se lahko dobijo na email naslovu party@gaja-kafe.org ali na forumu Labris (www.gaja-kafe.og/labris).

Vabimo vas k plačilu prijavnine!

Organizatorke iz Gaja-Kafe.org

Comments are closed.