Javno povabilo Kluba Tiffany

Klub Tiffany poziva posameznike in organizacije, ki bi si želeli izvajati program v klubskih prostorih, v letu 2009. V klubu Tiffany želimo predstaviti ustvarjalnost GLBTQ oseb/skupin in z njimi seznaniti širšo javnost. Verjamemo da kultura GLBTQ pomembno vpliva na prepoznavnost in razumevanje v širši družbi. S tem si želimo povečati strpnost, razumevanje in spoštovanje do GLBTQ oseb, ter omogočiti GLBTQ osebam razvoj njihove ustvarjalnosti.

Vabljeni vsi umetniki, aktivisti, avtorji, ustvarjalci, ki bi želeli prispevati vidnosti in raznolikosti GLBTQ kulture v Sloveniji.

Klub Tiffany razpisuje naslednje sklope:

  • Delavnice in tečaji
  • Gledališke predstave
  • Performansi
  • Razstave
  • Pogovori, predavanja
  • Literatura

Zavedamo se pomanjkanja prostorov, kjer bi lahko nastala kvalitetna dela, manj uveljavljenih posameznikov, zato v klubu nudimo tudi prostor za vaje GLBTQ osebam/skupinam, ki so dejavne na literarnem, glasbenem, gledališkem, likovnem področju ali pa so preprosto ustvarjalni.

Prostor za vaje ali predstavitev omogočamo tudi skupinam katerih delo se tiče oz. se navezuje na GLBTQ področja, področja spolnih študij. Pogoj za vaje je javna predstavitev v prostorih kluba Tiffany.

Pri vseh aktivnostih bo klub Tiffany poleg prostora nudil tudi promocijo in pomoč pri produkciji.

Predloge pošljite na naslov Društvo ŠKUC, Klub Tiffany, Stari trg 21, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov skuc@skuc.org

Če želite kakršnekoli informacije, v zvezi z javnim pozivom, lahko pišete na zgoraj omenjeni elektronski naslov ali pokličete na telefonsko številko 01/ 430 35 35.

Društvo ŠKUC
skuc@skuc.org
01/ 430 35 35

Comments are closed.