Zaključni žur 24. festivala lezbičnega in gejevskega filma na Metelkovi

Vse filmske navdušence vabimo na zaključni žur 24. festivala FGLF, ki bo potekal v soboto, 6.12.2008 od 23ih naprej, v klubu Tiffany!

Med filmske zvezde vas bo popeljal:
DJ Duky the Godfather

Režija: Škuc-Tiffany, Škuc-LL-Monokel, Caffe Open

Vstop je prost. Prosimo, da pijačo prinesete s seboj.

Vabljeni, da se uvrstite med filmske zvezde!

“Poslini me” za geje v klubu Tiffany že v soboto 6.12.!

Namen raziskave je, da pridobimo zanesljive in uporabne podatke o razširjenosti virusa HIV in sifilisa (število okuženih subjektov), o tveganem vedenju in kulturnih dejavnikih med MSM – moškimi, ki imajo spolne stike z moškimi, z uporabo neinvazivne metode na terenu, ki temelji na vzorcu sline v državah Srednje, Južne in Vzhodne Evrope.

Projekt je neposredno povezan s praktično uporabnostjo rezultatov raziskave, ker prinaša relevantne podatke o serološkem statusu in vedenjskih vzorcih, maksimizira napore in učinkovitost preventivnih dejavnosti in njene evalvacije v sedmih Evropskih državah.

Prispevaj k izboljšanju preventivnih dejavnosti!

Naprošamo te, da izpolniš vprašalnik, ki ti bo vzel največ 10 minut časa in daruješ malo sline z uporabo kolektorja ustnih tekočin – to je z gobico, ki jo preprosto samo podrgnemo po dlesnih. Tvoje sodelovanje bo popolnoma anonimno.

Test ustne tekočine se uporablja samo za epidemiološke namene in ne za individualno diagnosticiranje. Zbiranje 400 vzorcev bo potekalo previdoma ves december in januar oziroma dokler ne naberemo 400 vzorcev.

Že v naprej hvala za sodelovanje!

Comments are closed.