“Šinfanje” v petek v KCQ

Kulturni center Q (kluba Monokel in Tiffany) in Društvo Parada ponosa predstavljata 7 žurov, 7 grehov s 7 evil spirits in 7 dni ponosa! Vsak mesec do Parade Ponosa bo Kulturni center Q gostil žur, kjer bomo predstavili 7 dni ponosa – pokušino programa Parade ponosa 2010 – in se predali 7im grehom, ki nas preizkušajo in preizkušajo. In preizkušajo. Pa preizkušajo..

7 GREHOV
~Šinfanje~

…pa vendar se jim tudi prepustimo. Nekaterim. V petek, 18.12.2009, od 23ih naprej se bomo prepustili ŠINFANJU v Klubu Tiffany! Za razvezane jezike bo poskrbel drugi od 7ih evil spirits, tokrat drink po akcijski ceni. Vsak 7. obiskovalec bo prejel novoletno darilo presenečenja, tako da materiala za šinfanje ne bo manjkalo! Šinfati pa ne smemo DJ Dukija in DJ Romine, saj svoja honorarja donirata Društvu Parade ponosa.

DJ Romina in DJ Duki

Vstopnina na klubski večer je 3€, vsak 7.dobi novoletno darilo!

vabimo še na:

7 DNI PONOSA
~Pogovor~

7 dni ponosa je 7 dogodkov pred 7imi zabavami 7ih grehov, ki bodo kot celota predstavljali teden parade ponosa 2010. Kulturni center Q vse prihodke 7ih grehov in 7 dni ponosa namenja za pripravo Tedna Parade ponosa 2010.

Pridruži se nam že ob 21.30 na pogovoru z Društvom Parada ponosa. Prešinfali bomo osnutek programa za 2010, pretekle parade, tiste, ki vedno pridejo, tiste, ki jih nikoli ni, organizatorske parčke, samske organizatorke in organizatorje, novo na sceni, zakaj se je Lan zaprl, kaj bo z Družinskim zakonikom, itd., itn. Pogovor je odprt za vse ljudi in teme!

Comments are closed.