“Požrešnost” v klubu Tiffany

Kulturni center Q in Društvo Parada ponosa predstavljata 7 žurov, 7 grehov in 7 dni ponosa!

Še vedno vsak mesec do Parade Ponosa Kulturni center Q gosti žure, kjer predstavljamo 7 dni ponosa – pokušino programa Parade ponosa 2010 – in se predajamo 7im grehom, ki nas preizkušajo in preizkušajo. In preizkušajo. Pa preizkušajo..

7 GREHOV
~Požrešnost~

…pa vendar se jim tudi prepustimo. Nekateri bolj, drugi manj. Zakaj si nekateri nikoli ne vzamejo nič, in zakaj si drugi vedno pridobijo nekaj več, kot jim pripada? Koliko sploh lahko vzameš, preden drugi ne opazijo, da za njih ni nič ostalo? Za tisto prvinsko požrešnost bodo poskrbeli športniki in športnice 1. queer beer pong tekmovanja, ter seveda navijačice in navijači v ADIDAS dress code opravi. V soboto, 17.4., od 23ih naprej se bomo prepustili POŽREŠNOSTI v Klubu Tiffany!

Female’s'cream
DJanes Guilty Eve (trance, progressive house, tech house), Huda (techno, minimal, progressive house), Nibeye (liquid, soulful drum’n'bass)

featuring
DJane Jadry (house)

Vstopnina na klubski večer je 3€!

Dress code: ADIDAS

vabimo še na:
7 DNI PONOSA
~Šport: Beer Pong~

7 dni ponosa je 7 dogodkov pred 7imi zabavami 7ih grehov, ki bodo kot celota predstavljali Teden parade ponosa 2010. Vse prihodke od vstopnin 7ih grehov in 7 dni ponosa namenjamo pripravi Tedna Parade ponosa 2010.

Pridruži se nam v klubu Tiffany že ob 21.00 istega večera na nekonvencionalnem športnem tekmovanju v disciplini, ki je Slovenija še ni videla. Zaželene veščine so dobro merjenje, motenje nasprotnika, športen duh in toleranca. Da pa bo ’tista’ toleranca višja, bodo navijačice in navijači svojo požrešnost lahko potešili nad prav posebno pojedino! Pa dober tek!

Comments are closed.