Kavarniški večer vol. 25: VEČER EROTIČNE POEZIJE

kavarniški 25

Kavarniški večer vol. 25: VEČER EROTIČNE POEZIJE ali Pijem vodko in upam, da ne bo edina, ki bo prišla za mano
Četrtek, 23. oktober, od 20h dalje v Klubu Tiffany.

Tokrat se bo na odru v Tiffanyju odvil pravi spektakel, ki bo prinesel nekaj za vsak okus – poezijo, glasbo, igro, erotiko, uglajenost in provokacijo. Nina Bizjak, ki bo tokrat zavzela oder, o svojem delu pravi tako:

Kaj počne študentka, ko ne študira?
Poskuša dokazati, da poezija ni dolgočasna. Večer ugledališčene poezije, prebarvan s čustvi in prežet s provokacijami, vas bo popeljal v vsakdanje družbene, ljubezenske in osebnostne tegobe Nine Bizjak, ki se trudi pokazati svojo moč, podirati tabuje in zaživeti v svojosti.

P.S. za tiste, ki jim branje med vrsticami ni materni jezik:
Nežnost za grobe, grobost za mehke, fukarija za device in nedolžnost za fukače.

Nadaljujemo akcijo: Ker se vroč čaj ZELO težko postreže v plastičnih kozarčkih, nadaljujemo jesensko/zimsko akcijo ‘Prinesi šalčko’: Vabimo vas, da s seboj prinesete kakšno skodelico za čaj/kavo, ki se ji lahko odrečete, in nam jo podarite. Tako vam bomo lahko postregli čaj v stilu in se izognili stopljenim plastičnim lončkom in opečenim rokam. Vsem, ki boste donirali šalčko bomo iz srca in iskreno hvaležni, posebej pa ploskamo vsem, ki ste jo že prinesli! Res ste zakon! :)

+ Poseben poziv: V ekipo prostovoljk in prostovoljcev, ki pripravlja kavarniške večere, vabimo nove pridne rokice in zašiljene ume. Če so ti večeri tako pri srcu kot nam in če bi želel_a pomagati pri njihovem nastajanju, si toplo vabljen_a, da se nam oglasiš na FB Društva Appareo, na mail drustvo.appareo@gmail.com ali kar osebno naslednji četrtek. :)

Prost vstop!

/ Klub Tiffany
/ ŠKUC
/ Društvo Appareo
/ Društvo Legebitra

Kavarniške večere sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Comments are closed.