Kavarniški večer vol.32: Kabaret Tiffany

kavarniški

  • četrtek | 26. marec 2015

Kavarniški večer bo tokrat poleg toplih napitkov in dobre družbe zaznamoval Kabaret!
In to ne katerikoli kabaret ampak Kabaret Tiffany!

Kabaret Tiffany je laboratorij kluba Tiffany v katerem različni ustvarjalci_ke razvijajo odrske točke. Tokrat bodo predstavili dela, ki so nastala na delavnicah zima / pomlad 2015. Z vami bodo bitja, ki so na plan prilezla za našim kvirovskim hrbtom in obeta se pravi mali karneval. Z vami bodo izgubljene zvezde, visoke umetnice, Crazy Diamond, Teči Sneži!, vedno bleščeča voditeljica Anna Toxxina in še in še!

Vrata: 20.00

Šov: 21.00

________________________________________________________________________________________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite nadrustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt podpira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Comments are closed.