POP NATION

pop nation 31.7.

 petek | 31. julij 2015
ob 23:00

Pretekli teden je vodstvo kluba Tiffany na njenem vrtu odkrilo nekaj nenavadnega, skrivnostnega in neverjetnega. V najtemnejšem kotu se je skrivala mala cvetica (Gre za novo vrsto – skrivnostna FUKSIJA), ki že mnoga leta čaka, da jo nekdo najde. Ponujala se je, rasla in kazala svoje drhteče cvetove. Ker je bila cvetica vodstvu zelo hvaležna, da jo je odkrilo, jim je obljubila, da bo v petek nekoga od gostov Tiffanyja nagradila.
Vodstvo se je odločilo, da skrivnostno FUKSIJO skrije nekam v klub Tiffany, kdor jo najde, dobi nagrado. Kdo ve, nemara pa mu FUKSIJA razkrije čare svojega imena.

Dj Papi

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
Škuc

Comments are closed.