KAVARNIŠKI VEČER – Karaoke night

kavarniški2492015

  • četrtek | 24. september 2015, 20:00

Ste vedeli_e, da petje podaljšuje življenje?

Petje:
– krepi samozavest in imunski sistem človeka,
– v možganih ustvarja svojevrsten koktajl sreče,
– blagodejno vpliva na dušo in telo,
– vzpostavi optimalen srčni utrip,
– pomirja in zmanjšuje raven stresnih hormonov,
– povečuje obrambno moč organizma,
– zvišuje raven imunoglobulina,
– med petjem se sproščajo beta endorfini, ki zmanjšujejo občutek bolečine, sproščata pa se tudi hormona sreče – serotonin in dopamin.

Petje torej ustvarja koktajl sreče z močnimi antidepresivnimi učinki in brez slehernih negativnih stranskih pojavov! Za ostalo poskrbimo me_i. :)

Kavarniški večeri se pridružujejo solidarnostni akciji za pomoč begunkam_cem. Vabimo vas, da se nam na tem večeru v akciji pridružite tudi ve_i. Zbirale_i bomo vse stvari, ki jih begunke_ci in Rdeči križ trenutno potrebujejo. V ekipi Kavarniških večerov trdno verjamemo v vrednote solidarnosti, sprejemanja drugačnosti, miru in varnega strpnega prostora. Zato vas prosimo za vašo pomoč, po lastnih zmožnostih. V kratkem bomo objavile_i seznam stvari, ki jih begunke_ci potrebujejo, da lažje prebrodijo svojo življenjsko stisko.

Vabljene_i!

Prost vstop!

____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora LGBTQ ustvarjalkam_cem na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi.

Vabimo vse LGBTQ ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in ostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Comments are closed.