KAVARNIŠKI VEČER

kavarniški17122015

  • četrtek | 17. december 2015, 20:00

Pred nami je še zadnji skupni večer v tem letu, ki bo obarvan praznično. Vse bo bleščavo in radoživo, še najbolj pa bo bleščala naša tokratnja gostja. Zapela nam bo Teja (znana tudi kot the Jazzbian), ki je na našem odru stala kar nekajkrat, vendar je od njenega zadnjega nastopa minilo že dve leti. Tudi takrat nam je s svojim jazzovskim stilom in očarljivo odrsko prezenco pričarala prekrasen zimsko-praznični večer in prepričane_i smo, da tokrat ne bo nič drugače.

Oborožite se torej z vsem, kar vas greje – toplimi rokavicami in kapami, vam dragimi osebami, me_i bomo poskrebele_i za topel, dišeč čaj in vonj po zimskih začimbah, skupaj pa si bomo pričarale_i pravljičen zimski večer.

Prost vstop!

____________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo.
Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Dogodek LFU: Predavanje in pogovor “Prikazi seksualnosti v slovenski vizualni umetnosti” je zaradi bolezni predavateljice prestavljen na januar. Za točen datum spremljajte našo spletno ali FB stran.

Comments are closed.