Kavarniški večer: Isometric

kavarniski17112016

  • četrtek | 17. novembra 2016
  • 20:00 – 22:00

Isometric je duet dveh deklet, ki sta v svojem življenju potegnili že več vzporednic, kakor nakazuje tudi njuno umetniško ime. Večkrat sta priložnost sodelovali kot duo, obe sta bivši članici skupine The Pyramids in obe študentki arhitekture. Vanesa (vokal) in Ana (kitara) sta pred dobrim letom začelu akustični projekt, ki se dotika več glasbenih zvrsti med pop, soulom in r&b-jem, z nekaterimi komadi pa se dotakneta tudi jazza. Za sabo imata že kar nekaj koncertov med drugim tudi na Prazniku glasbe 2016, mednarodnem festivalu Lent v Mariboru in Paradi ponosa 2016.

___________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo. Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Comments are closed.