Kavarniški večer: Viktorija

kavarniski15122016

  • četrtek | 15. decembra 2016
  • 20:00

19-letna Viktorija iz Rusije se je z glasbo začela ukvarjati pri 14 letih. Petja in igranja kitare se je naučila sama, bila pa je tudi članica glasbenih skupin v Rusiji in Črni Gori. Piše pesmi in kratke zgodbe, pred kratkim pa se je Sloveniji s svojim izrazitim glasom predstavila v šovu Slovenija ima talent. Glasba jo navdušuje, vendar zaradi postopka pridobitve azila v Sloveniji ni imela priložnosti peti in igrati, kolikor bi si želela.

Za nas je pripravila kratek program, vas pa vabimo, da jo skupaj z nami s prostovoljnimi prispevki podprete in ji po svojih močeh pomagate.

Vabljene_i!

” 19-year-old Viktorija from Russia started with music when she was 14. She learned to sing and play the guitar by herself and was also a member of different music groups in Russia and Montenegro. She writes songs and short stories and she recently presented her prominent voice in the show Slovenija ima talent (Slovenia’s got talent). Music is her big passion, but she is currently undergoing a process of obtaining an asylum here in Slovenia that is preventing her from performing it as much as she would like to.

She prepared a short programe for us and we would like to invite you to support her with donations and help her by your abilities.

Welcome!”

________________________________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo. Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Comments are closed.