K4 Roza

Sobota, 24. februar 2024, ob 21.30 uri, Zorica, ob 23. uri, Klub K4, Ljubljana.

Dobrodošli na najvznemirljivejšem nočnem spektaklu v mestu – K4 Roza!

Ta veličasten dogodek se bo pričel z nastopom štajerske opulence House of Vulva ob 21:30 v Zorici. Ta, že legendarna hiša iz daljnih vzhodnih dežel naše domovine obljublja razburljivost v štirih okusih: kraljica žnablanja Karmen Daš, pisana insektulja Vera, modna papaja Patricia in zgovorna soseda Dia Danica bodo, kot se je zapisalo mariborskemu Vogueu, ustvarile spektakularen šov, ki bo očaral vse prisotne. Zanje ni meja – od glamurja do predrznosti, vsak nastop je pravo umetniško delo, ki osvaja srca občinstva od Beljaka vse do Kumrovca, poročajo v svoji posebni ediciji z naslovom Nea mi luštov delat.

V kleti, na velikem flooru gostimo še eno vzhajajočo štajersko dj starleto Ptujsko Dekle, ki nas bo ob boku nam že dobro znanega in izkušenega Naja, popeljala v lahkotne dance ritme popularne glasbe.

Na barskem plesišču se nam obeta polnokrvna elektronska poslastica. GF Shōyu, ki v svojih tehno miksih prepleta melodije trance-a in indiedance-a, nas bo ob res hudih basih popeljala na funky-techno kruzing po njenem bogatem repertoarju. Ob njej se nam bo predstavil ukrajinski ustvarjalec NOTHUSA, ustanovitelj tehno kolektiva ‘glum.’,ki bo poskrbel za temnejše in trše tehno ritme.

VEČ INFORMACIJ

Comments are closed.