She’s a DJ: Tečaj za DJ-ke v Monoklu

ŠKUC-LL (Klub Monokel) in ŠKUC-ŽmreŽa (Ženska mreža) organizirata tečaj za DJ-ke She’s a DJ, ki se začne 5. februarja in bo trajal 3 do 5 sobot (odvisno od števila prijavljenih in od zanimanja udeleženk).

Na uvodnem sobotnem popoldnevu 5. februarja boste seznanjene s kapacitetami in potrebami po DJ kadru v klubu Monokel, z usklajevanjem namembnosti lezbičnega kluba z njegovo glasbeno podobo, s tehnično-glasbeno opremo kluba in njeno uporabo. S potekom samega tečaja in z uvodnimi tehničnimi prijemi vas bo seznanila koordinatorka kluba Mateja ter DJ-ki Nataša Sukič in Katarina Višnar, ki bosta vodili nadaljevanje tečaja in vam razdelili »domače naloge«.

Na tečaju se boste seznanile z osnovami DJ-janja, naučile se boste razviti lastni didžejevski stil, smiselno sestaviti plejliste, delati z vinilkami, priti do informacij o novi glasbi itn. Vse tečajnice se bodo lahko preizkusile v praksi zadnjo soboto v Monoklu, ko bodo same poskrbele za glasbeno opremo klubskega večera.

Predhodne izkušnje za udeležbo na tečaju niso potrebne! Vse zainteresirane se lahko prijavite oz. pozanimate o podrobnostih na naslovu: monokelclanice@hotmail.com.

Izvedbo tečaja za DJ-ke She’s a DJ je omogočila ameriška fondacija The Global Fund for Women.

Comments are closed.