Kakšne so tvoje seksualne navade?

Zdravo!

Pri Društvu informacijski center Legebitra smo v okviru Svetovalno preventivnega programa HIV/AIDS preventive pripravili krajšo anketo “KAKŠNE SO TVOJE SEKSUALNE NAVADE?”. Z njo želimo zbrati informacije o spolnih navadah gejev, biseksualnih moških in heteroseksualnih moških, ki imajo občasne spolne stike z moškimi v vsakdanjem življenju.

Rezultati raziskave nam bodo v izjemno pomoč pri oblikovanju programov HIV/aids preventive, ki bodo izhajali iz dejanskih potreb gejev, biseksualnih moških in heteroskesulanih moških, ki imajo občasne spolne odnose z moškimi. Prav v tej ranljivi skupini je namreč v zandjih letih prišlo do okrepitve edpidemije HIV/aidsa, zato je izboljšava preventive nujna.

Prosimo te, da si vzameš 15 do 20 minut časa in odgovoriš na zastavljena vprašanja. Anketa je popolnoma anonimna, dodatno pa jamčimo, da bomo podatke uporabili izključno za namen raziskave.

Anketa je namenjena izključno POLNOLETNIM moškim, ki imajo (redne ali občasne) seksualne stike (tudi) z moškimi.

Najdeš jo tu: http://www.1ka.si/a/7942

Če pri reševanju ankete naletiš na kakršno koli težavo ali imaš vprašanje, komentar, predlog … se brez zadržkov obrni na elektronski naslov: legebitra (at) siol (dot) net.

Raziskavo sta omogočila Oddelek za zdravje in socialno varstvo Mestne občine Ljubljana in Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.

Želimo ti prijetno reševanje in te obenem naprošamo, če jo posreduješ svojim prijateljem in znancem, ki ustrezajo ciljni skupini!

Simon Maljevac in Mitja Blažič
Društvo informacijski center Legebitra

Comments are closed.