K4 Roza : Taste of Berlin

Sobota | 29. februarja 2020 ob 23:00 v K4

Z močnim priokusom berlinske klubske scene kvirovske energije ponovno vstopajo v klet na Kersnikovi 4. Za mešalnimi pulti se bodo zvrstili berlinski Ady Toledano, Touché, aMinus in ljubljanski Holomondo.

Ponovno bomo združevali, kar pravijo, da ne bi smelo biti združeno. Večer bo preplet dveh plesnih svetov, elektronskega in popastičnega. Naša srca bijejo za oba! Na mali floor prihajata ljubljenca berlinskih klubov Ady Toledano in Touché.

Ady Toledano je svojo kariero začel v Tel Avivu. Znan po svojem prepletanju žanrov, s katerim ustvarja nove elektronske zgodbe, je kaj kmalu postal stalnica znanih berlinskih klubov in partijev, kot so Tresor, About Blank, Cocktail d’Amore, Riot and The Carry Nation (NYC).

Touché je DJ, organizator dogodkov in lastnik zloglasnega kvirovskega kluba SOUNDS (RIP). Z razkošnimi miksi vokalnega housa in poživljajočega diska je osvežil plesišča mnogih razvpitih klubov, kot so Griessmühle, Wilde Renate in SchwuZ. Sodeloval je na underground dogodkih TrashEre, BRENNa in je rezident v domačem Studiu 69.

S francosko-berlinskim šarmom in dobro mero electro popa bo na velikem flooru postregel aMinus, ustanovni član dance-clash skupine Plateau Repas in bivši bobnar benda Evvol, ki je pravkar izdal solo album Dumbait. Poleg njega bo z neustavljivim popom glasbeno neuravnoteženost rušil ljubljanski Holomondo.

Bar:
Ady Toledano
Touché

Arena:
aMinus
Holomondo

VJ 5237

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Comments are closed.