OIS: napovednik za junij

Out in Slovenija vas v juniju vabi na sledeče aktivnosti:

Ob nedeljah, 1., 8., 15. in 29. junija: plavamo na Fakulteti za šport v Ljubljani; aktivnost pripravlja Renato; pripravljamo se na plavalni turnir, ki bo od 20. do 22. junija v Utrechtu na Nizozemskem.

(Načeloma) ob ponedeljkih,sredah in petkih: rekreativni tek na Poti spominov in tovarištva (po dogovoru tudi kje drugje) v Ljubljani; Da ne boste na stezi sami pokličite 041 562 375.

Sobota, 7. junija: Robin nas bo popeljal na kolesarjenje po Ljubljanskem barju. Odkrivali bomo skrite lepote okolice, če bo vroče pa se bomo spustili še v Iški vintgar.

Petek, 20. junija: PARADA PONOSA 2003 v Ljubljani;

V petek, 22. junija: se bosta Renato in Tomaž udeležila plavalnega turnirja v Utrechtu na Nizozemskem (zato plavanja na DIFu ne bo).

Vmes po inspiraciji: »Ta hitre!«, hitri popoldanski skoki na okoliške »kuclje«, in pa : kolesarjenje, badminton, tenis, skvoš, fitness, plavanje, tek, sprehodi…

POMEMBNO OPOZORILO: Ker je junij izpitno obdobje so fiksne aktivnosti Out in Slovenije nekoliko okrnjene. Še vedno pa je morje možnosti za sprotne, improvizirane rekreativne podvige. Če imate torej kakšne športne želje in si želite družbe, pošljite nam elektronsko sporočilo ali pa SMS. Gotovo se vam bo kdo pridružil!

PAZITE! Julija in avgusta Oznanil ne bo, sta pa to, po izkušnjah sodeč, dva najbolj aktivna meseca Out in Slovenije. Med drugim pripravljamo: izlet v Gardaland, tabor s smučanjem na vodi v Poreču, planinski tabor v naših vršacih, ektremnovodnošportne podvige na slovenskih rekah, pohod na Triglav, številne poletne pohode po vrhovih naših tranzverzal, zanimive kolesarske izlete po vsej Sloveniji… Želite izvedeti več? Sledite svežim novicam na www.outinslovenija.com!

Če ste za naše podvige, ali pa če se vam samo malo miga, pridružite se nam!

Comments are closed.